21:56 31.05.2020

МОЗ опублікував перелік рекомендацій для роботи спортзалів і басейнів

2 хв читати
МОЗ опублікував перелік рекомендацій для роботи спортзалів і басейнів

У Міністерстві охорони здоров'я України опублікували перелік рекомендацій для роботи спортзалів і басейнів, які розпочнуть роботу, повідомляє Телеграм-канал "Коронавірус-інфо".

"З 1 червня в Україні почнуть роботу спортзали, фітнес-центри, басейни. З основних рекомендацій МОЗ для роботи дошкільних закладів та користування ними: термоскринінг при вході, обмежене відвідування, використання засобів індивідуального захисту", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, робота басейнів з понеділка буде дозволена для індивідуального відвідування і спортивних тренувань груп 2-го року навчання і старше. У 50-ти метрових басейнах на одній доріжці можуть перебувати не більше 4 людей, а в разі тренувань не більше 6. На одній доріжці 25-ти метрових басейнів можуть перебувати не більше 2 осіб, а під час тренувань не більше 3.

Також встановлені певні правила для роботи фітнес-центрів - не більше 1 людини на 10 кв. м під час індивідуальних занять, для групових на 5 кв. м, у групі не більше 10 людей, а заняття проводяться за попереднім записом, одночасне використання роздягалень і душових обмежене до 50%, тобто будуть працювати через одну, кількість клієнтів у закладі не повинно допускати скупчення в роздягальнях і спортивних зонах, відстань між тренажерами не менше 2,5 метрів.

Також під час карантину забороняється використовувати тканинні рушники, розміщувати рекламні брошури, робота спа-зон, фітнес-барів і дитячих кімнат, проведення групових занять для більше 10 людей і дітей віком до 12 років.

Крім того, персонал і відвідувачі повинні проходити обов'язкове вимірювання температури. Працівники установ обов'язково повинні мати маски або респіратори.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА