06:59 01.06.2020

У Солом'янському районі зафіксований перший порушник швидкісного режиму, власниці автомобіля Audi Q7 загрожує штраф

2 хв читати
У Солом'янському районі зафіксований перший порушник швидкісного режиму, власниці автомобіля Audi Q7 загрожує штраф

У Солом'янському районі Києва камера зафіксувала першого порушника швидкісного режиму, автомобіль Audi Q7 рухався зі швидкістю 75 кілометрів на годину, його власниці загрожує штраф, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Історично першим офіційно зафіксованим порушником швидкісного режиму став автомобіль Audi Q7, який рухався Чоколівським бульваром в 00 01 хвилину зі швидкістю 75 кілометрів на годину при дозволеному швидкісному режимі на цій магістралі - до 70 кілометрів на годину", - написав Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він зазначив, що даний автомобіль зафіксувала камера, розташована за адресою Чоколівський бульвар, 24.

За його словами, камера була встановлена саме там, оскільки "це одне з місць концентрації ДТП з тяжкими наслідками: у цьому місці в Чоколівський бульвар, через нерегульоване перехрестя вливається дорожній трафік з вулиці Авіаконструктора Антонова".

За словами заступника міністра МВС, правопорушниці на адресу її реєстрації прийде лист з повідомленням про правопорушення і з QR-кодом, за яким вона зможе подивитися відеофайл з місцем і часом події і з інформацією про суть події.

"Якщо вона сплатить штраф протягом 10 днів з моменту отримання повідомлення, то його сума складе 127,5 гривень. Якщо після 10 днів - 255 гривень. Якщо не сплатить, то штраф буде стягуватися через систему Виконавчої служби Міністерства юстиції", - підкреслив Геращенко.

Раніше повідомлялося, що з 1 червня в Києві та Київській області камери автоматичної фіксації почнуть фіксувати порушення швидкісного режиму на дорогах, а порушники будуть притягуватися до відповідальності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА