06:59 03.06.2020

При нинішній владі крісло голови ОДА купити не можна - Трофімов

2 хв читати
При нинішній владі крісло голови ОДА купити не можна - Трофімов

Перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов у зв'язку з інформацією про затримання в Харкові двох громадян, які намагалися "продати" посади голови Харківської обласної державної адміністрації і обласного управління податкової, підкреслює, що нинішня владна команда не торгує посадами.

"Сьогоднішня новина стосовно "продажу" крісла глави Харківської ОДА за мільйон доларів - свідоцтво того, що дехто так і не зрозумів головного: в Україні вже як рік нова влада, і "торгівля" посадами залишилася в минулому. Ми поміняли не тільки багатьох людей у владі, а й сам принцип влади, її якість. Крісло голови ОДА купити не можна, його можна тільки заслужити - своєю репутацією, реальними справами, турботою про людей", - написав він у вівторок в своєму Телеграм-каналі.

"Втім, в українських СІЗО тепер можна зняти платну камеру - і це єдина хороша новина для затриманих сьогодні "продавців", - зазначив він.

2 червня глава Харківської ОДА Олексій Кучер повідомив, що двоє чоловіків були затримані в одному з ресторанів Харкова після отримання ними першої частини суми неправомірної вигоди за сприяння в призначенні на посади голови ОДА та головного управління Державної податкової служби в Харківській області.

"Щойно в ресторані "Ла-Страда" в Харкові затримали двох киян безпосередньо після отримання ними першого траншу коштів сумою 150 тисяч доларів США за посади глави Харківської ОДА та голови ГУ ДПС в Харківській області", - написав Кучер у своєму Телеграм- каналі.

За його словами, загальна вартість посади голови Харківської обладміністрації була оцінена в 1 млн грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА