20:33 13.06.2020

Сім'я загиблого в ДТП, спровокованій Єфремовим, не прийняла вибачення актора

2 хв читати
Сім'я загиблого в ДТП, спровокованій Єфремовим, не прийняла вибачення актора

Сім'я загиблого в автоаварії, яку спровокував актор Михайло Єфремов, бачила вибачення актора і вважає їх запізнілими, повідомив "Інтерфаксу" адвокат сім'ї Сергія Захарова Олександр Добровінський.

"Я зв'язався з братом Сергія - Валерієм Захаровим і його дружиною після виходу відеоролика Михайла Єфремова. Сім'я, звичайно, чула вибачення пана Єфремова і вважає їх такими, що запізнилися", - сказав Добровінський.

За його словами, "представники родини мають намір йти до кінця, домагаючись справедливого рішення суду".

"Таким чином, вибачення сім'єю де-факто не прийняті", - заявив адвокат.

Напередодні ввечері актор у відеозверненні попросив вибачення у сім'ї Захарова і пообіцяв допомогу.

"Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу, хоча знаю, що не пробачать. Я, звичайно, допоможу їм усіма засобами, якщо приймуть", - сказав Єфремов.

Він зазначив, що пропонована допомога родині, це "не спроба відкупитися, а спроба спокутувати".

Увечері 8 червня в Москві на Садовому кільці Єфремов за кермом Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Ладою", водій якої Сергій Захаров наступного дня помер від отриманих травм у лікарні. Прокуратура Москви заявила, що артист у момент ДТП був в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Єфремов поміщений під домашній арешт. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Під час судового засідання артист зі звинуваченням погодився і назвав інцидент "жахливим".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА