19:22 07.07.2020

Камери спостереження ТЦ "Lavina Mall" в Києві інтегровані в систему "Безпечне місто"

2 хв читати
Камери спостереження ТЦ "Lavina Mall" в Києві інтегровані в систему "Безпечне місто"

Торговий центр "Lavina Mall" надав доступ поліції до 50 відеокамер спостереження, які розташовані на парковці і усередині закладу, що прискорить реакцію правоохоронців на будь-який злочин, повідомляє у вівторок департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ з посиланням на заступника керівника відомства Антона Геращенка.

"Подібні центри у великих містах є місцями кримінальних правопорушень - від кишенькових крадіжок до незаконного заволодіння транспортними засобами. Ми пропонуємо громадським закладам, комунальним підприємствам співпрацювати з поліцією, підключити своє відеоспостереження в систему "Безпечне місто" і таким чином зробити країну більш безпечною", - зазначив Геращенко.

За його словами, така інтеграція допоможе ефективніше і швидше реагувати на злочини. "Якщо надійде сигнал на лінію "102", поліції не потрібно буде витрачати час, щоб прийняти записи з камер відеоспостереження", - зазначив Геращенко.

Начальник київської поліції Андрій Крищенко повідомив, що в середньому у вихідний день торговий центр відвідує понад 50 тисяч громадян і поліція фіксує 10-15 правопорушень. "Зараз з точки зору криміногенної обстановки це місце безпечно, тому ще раз закликаю всіх власників приватних і комунальних підприємств приєднатися до системи "Безпечне місто", щоб подбати про безпеку відвідувачів", - сказав він.

Директор "Lavina Mall" Дмитро Лашин зазначив, що після підключення відеокамер до міської системи адміністрація закладу одразу ж побачила позитивний результат, і тому було прийнято рішення інтегрувати найближчим часом камери з інших ТРЦ у систему "Безпечного міста".

За даними МВС, система "Безпечне місто" дозволяє цілодобово моніторити оперативну обстановку. Камери можуть тривалий час працювати без електрики, в нічний час і за будь-яких погодних умов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА