19:06 10.07.2020

Поліція затримала чотирьох підозрюваних у підриві та пограбуванні автомобіля "Укрпошти" на Полтавщині

2 хв читати
Поліція затримала чотирьох підозрюваних у підриві та пограбуванні автомобіля "Укрпошти" на Полтавщині

Правоохоронці у п'ятницю, 10 липня, затримали громадян, яких підозрюють у викраденні у Полтавській області з автомобіля "Укрпошти" 2,7 млн грн, повідомив заступник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Півгодини тому співробітники карного розшуку Національної поліції затримали трьох громадян, яких обґрунтовано підозрюють у зухвалому пограбуванні автомобіля "Укрпошти" у Полтавській області. Тих самих, що вкрали 2 млн 700 тис. грн ", - написав Геращенко на сторінці у Facebook.

Він також зазначив, що водій "Газелі", над головою у якого вибухнув саморобний вибуховий пристрій, досі залишається в реанімації.

Поліція продовжує встановлювати й інших осіб, причетних до злочину у ролі навідників та пособників.

У свою чергу прес-служба Офісу генерального прокурора повідомила, що було затримано чотирьох осіб: трьох чоловіків розшукали у Києві, одного - у Лубнах. Всі вони - жителі Полтавської області. Наразі їм повідомлено про підозру і вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває і перебуває на контролі Офісу Генерального прокурора.

Як повідомлялося, приблизно о 10-й годині 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу с. Тишки, Лубенського району, невідомі підірвали автомобіль "Газель", який належить "Укрпошті", та заволоділи грошима у сумі понад 2,5 млн грн і табельним пістолетом охоронця.

Унаслідок розбійного нападу двоє людей, що перебували в автомобілі, дістали тілесні ушкодження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА