11:34 12.07.2020

На Донбасі зафіксовано понад 10 Т-64 і "Гіацинт С" російських найманців із порушенням лінії відведення

1 хв читати
На Донбасі зафіксовано понад 10 Т-64 і "Гіацинт С" російських найманців із порушенням лінії відведення

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін біля Лутугиного (на південному заході від Луганська) зафіксувала одинадцять танків Т-64, а також 152-міліметрову самохідну гаубицю 2С5 "Гіацинт С" із порушенням лінії відведення, повідомили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил.

"10 липня 2020 року під час спостережного польоту БПЛА представників місії зафіксовано на території об'єкта поблизу непідконтрольного уряду України селища Лутугине Луганської області, одинадцять танків Т-64, а також 152-міліметрову самохідну гаубицю 2С5 "Гіацинт С", – йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Фейсбуці в неділю.

Також УС СЦКК зазначає, що російські найманці продовжують нарощувати мінні поля в прямій близькості до ділянки розведення сил і засобів "Петровське".

Спостерігачі УС СЦКК наголосили, що "з метою приховування озброєння і військової техніки, російські окупанти зривають заплановані спостережні польоти місії, шляхом обстрілів зі стрілецької зброї безпілотних літальних апаратів СММ ОБСЄ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА