08:27 12.08.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР"

1 хв читати
До суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР"

Черкаська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР", її оголошено в розшук, повідомила прес-служба прокуратури.

"Прокуратурою Черкаської області за наслідками спеціального (заочного) досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно особи за фактом участі в діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, слідство встановило, що місцевий житель, перебуваючи на території Луганської області, яка тимчасово підконтрольна представникам терористичної організації "ЛНР", із грудня 2018 року відбуває військову службу на посаді водія-навідника танка танкового батальйону незаконного збройного формування, сприяючи діяльності зазначеної терористичної організації.

"У зв’язку з переховуванням від слідства на тимчасово окупованій території України, його оголошено у всеукраїнський розшук і судом надано дозвіл на його затримання", - додали в прокуратурі.

Зазначається, що підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від восьми до 15 років із конфіскацією майна або без такої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА