18:47 17.09.2020

Глава ФБР назвав дискредитацію Байдена способом втручання РФ у вибори

1 хв читати
Глава ФБР назвав дискредитацію Байдена способом втручання РФ у вибори

 У Вашингтоні спостерігають за активними діями Росії з втручання в президентську кампанію 2020 року в США, заявив директор ФБР Крістофер Рей.

"Я думаю, розвідспільнота сходиться на думці, що Росія продовжує чинити спроби втручання в наші вибори, передусім через шкідливий вплив із-за кордону. На виборах 2016 року вони націлювалися на виборчу інфраструктуру, сьогодні цього немає, але ми бачимо дуже активні спроби впливу з боку Росії через шкідливий вплив із-за кордону", - сказав Рей у четвер на слуханнях у комітеті з національної безпеки Конгресу США.

За словами Рея, ці спроби насамперед спрямовані на те, щоб знеславити колишнього віце-президента США Джо Байдена. "Ми не миритимемося з іноземним втручанням у наші вибори", - зазначив він, додавши, що ФБР нещодавно поділилося інформацією з Facebook (SPB: FB) і Twitter (SPB: TWTR), що дало їм змогу прикрити неправдиві акаунти, пов'язані з Росією.

Говорячи про джерела достовірної інформації в інтернеті, Рей закликав користувачів звертатися до офіційних сайтів, а не орієнтуватися на інформацію соцмереж.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА