18:07 19.09.2020

У Сумській області затримано громадянина Молдови, якого розшукував Інтерпол

1 хв читати
У Сумській області затримано громадянина Молдови, якого розшукував Інтерпол

Прикордонники Сумського загону затримали громадянина Молдови, який із 2013 року перебуває в міжнародному розшуку, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Учора в пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону затримали громадянина Молдови, який з 2013 року перебуває в міжнародному розшуку. Під час перевірки громадянина Молдови, який їхав в Україну, спрацювала Міжнародна база даних Інтерполу. Прикордонники вжили всіх необхідних заходів для затримання особи", - йдеться в повідомленні.

Так, за попередніми даними встановлено, що відповідно до обліку Генерального секретаріату Інтерполу, громадянин перебуває в міжнародному розшуку і підлягає арешту та подальшій екстрадиції в Молдову для притягнення до кримінальної відповідальності за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених ст.151 (умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження або іншої тяжкої шкоди здоров'ю) і ст. 287 (хуліганство) Кримінального кодексу Республіки Молдова.

Наразі 51-річного чоловіка, після проведення процесуальних дій, в установленому порядку передали компетентним правоохоронним органам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА