08:03 12.10.2020

У Херсонській області чоловік зарізав батька і завдав ножових поранень матері

2 хв читати
У Херсонській області чоловік зарізав батька і завдав ножових поранень матері

У Херсонській області правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві батька і заподіянні тілесних ушкоджень матері, повідомив відділ комунікації Національної поліції області.

"Злочин стався в одному з селищ Бериславського району. Вночі жінка в закривавленому одязі прибігла до сусідів і розповіла, що її 21-річний син убив батька і намагався вбити і її, але жінці вдалося втекти. Сусіди відразу викликали поліцію і швидку. Постраждалу з численними ножовими пораненнями доставили в реанімаційне відділення. Зараз її стан здоров'я задовільний", - йдеться в повідомленні.

На місці події поліцейські виявили тіло 61-річного господаря з численними ножовими пораненнями. У будинку були розбиті вікна, розкиданий одяг і інші речі. Поліцейські з'ясували, що до злочину може бути причетний син потерпілого. Під час розшукових заходів поліцейські знайшли закривавлений одяг у 300 метрах від місця злочину. Речі належали синові постраждалих.

Правоохоронці з'ясували, що вночі підозрюваний влаштував сварку в будинку рідних, заподіяв 4 удари ножем своєму батькові і почав наносити колото-різані рани матері, але жінці вдалося втекти і покликати на допомогу. В цей час зловмисник розкидав речі і вибив вікна, щоб обстановка в будинку нагадувала напад. Після чого син позбувся своїх закривавлених речей і переодягнувся.

За інформацією поліції, через кілька годин оперативники затримали підозрюваного. Чоловік вдавав, ніби він не причетний до злочину і наполягав на своїй версії, що на будинок рідних було скоєно напад. Поліцейські встановили, що саме син причетний до вбивства батька і поранення матері.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ст.15 Кримінального кодексу України (замах на злочин) та ч.2 п.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА