11:26 19.10.2020

Uber запустив сервіс спільних поїздок Pool Chance в Києві

2 хв читати
Uber запустив сервіс спільних поїздок Pool Chance в Києві

Сервіс із замовлення таксі Uber запустив у Києві послугу Pool Chance, яка надає можливість розділити поїздку в одному автомобілі з іншим пасажиром.

"Pool Chance - це опція у застосунку Uber, яка дає змогу розділити поїздку з іншим пасажиром, слідуючи в одному напрямку. Розділити поїздку в одному автомобілі можуть не більше ніж дві особи, при цьому вартість поїздки для кожного з них буде дешевшою, ніж в Uber X", - наголошується в повідомленні сервісу в понеділок.

Київ стане одним із перших міст у світі, де буде доступна ця нова пілотна послуга.

У компанії також наголосили, що всі водії і пасажири мають надягати захисні маски, використовуючи послугу Pool Chance або інші сервіси Uber.

"Якщо під час поїздки не буде знайдено ще одного пасажира, вартість поїздки становитиме звичайну ціну Uber X, яка була зазначена у застосунку на початку поїздки. Відсоток і точна сума кешбека є динамічними і будуть додані в гаманці пасажирів у вигляді UberCash", - наголошується в описі нової послуги.

За словами голови з розвитку Uber у Центральній і Східній Європі Георгія Соколянського, Київ уже не раз був серед перших міст, де компанія запускала нові послуги, такі як Uber Green або Uber Shuttle.

"Інвестуючи в такі послуги, як Pool Chance, ми хочемо запропонувати людям нові варіанти пересування містом, щоб залишити особистий автомобіль удома, зменшити кількість машин на дорозі й розвантажити рух на популярних маршрутах", - наголосив Соколянський.

За його словами, пропонуючи цю послугу, компанія Uber хоче допомогти Києву стати більш екологічним містом і максимально сприяти розвитку міської мобільності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА