19:17 23.11.2020

Кабмін заборонив відключати від електроенергії Попаснянський районний водоканал

1 хв читати
Кабмін заборонив відключати від електроенергії Попаснянський районний водоканал

Кабінет Міністрів своєю постановою №1146 від 23 листопада заборонив обмежувати й відключати електроенергію комунальному підприємству (КП) "Попаснянський районний водоканал" (Луганська обл.) слідом за КП "Компанія "Вода Донбасу" (Донецька обл.).

Урядовий документ вніс зміни до Порядку забезпечення постачань електричної енергії захищеним споживачам, відповідно до яких Попаснянський водоканал віднесено до категорії захищених споживачів.

"На час проведення Операції об'єднаних сил обмеження, відключення електропостачання не застосовуються до об'єктів комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" і комунального підприємства "Попаснянський районний водоканал", - йдеться в оновленому тексті Порядку.

За січень-вересень 2020 року чистий фінансовий результат КП "Вода Донбасу" становив 962,341 млн. грн збитку. За даними Донецької облдержадміністрації, станом на 1 травня 2020 року загальний борг підприємства за електроенергію перевищив 3,578 млрд грн, з яких 2,144 млрд грн - на підконтрольній території і 1,434 млрд. грн - на непідконтрольній. Кредиторська заборгованість КП "Вода Донбасу" перевищувала 6,478 млрд. грн.

У вересні цього року ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" відключало електроенергію Попаснянському водоканалу через заборгованість КП за електроенергію в розмірі 180 млн грн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА