20:17 01.12.2020

СБУ провела обшуки в Івано-Франківській філії "Суспільного", затримали менеджера

2 хв читати
СБУ провела обшуки в Івано-Франківській філії "Суспільного", затримали менеджера

В Івано-Франківській філії "Суспільного" співробітники Служби безпеки України у вівторок, 1 грудня, провели обшуки, затримано менеджера, повідомляє прес-служба мовця.

"За інформацією слідчих, менеджерці філії готується оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Якщо неправомірні дії співробітника філії буде підтверджено, "Суспільне" ухвалить відповідні заходи щодо винних осіб. Суспільний мовник не толерує порушення закону будь-ким", - зазначено в заяві на сайті "Супільного".

Зазначається, що "Суспільне" очікує об'єктивного, законного розслідування з боку правоохоронних органів і готове сприяти слідству.

"Водночас важливо, щоб розслідування відбувалося прозоро та не мало ознак будь-якого тиску на компанію. "Суспільному" не байдужа доля його співробітників. Як і у будь-якій цивілізованій країні, ми сповідуємо презумпцію невинуватості, допоки не доведено зворотне", - йдеться в заяві.

У свою чергу СБУ на сторінці у Facebook повідомила про викриття на вимаганні хабарів менеджера Івано-Франківської філії телеканалу, який частково перебуває в державній власності.

"За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.

Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано на гарячому після отримання чергового хабара у службовому кабінеті", - зазначено в повідомленні.

У відомстві додали, що готується оголошення підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА