17:41 16.12.2020

У центрі Харкова з'явилася "Парковка для оленів"

1 хв читати
У центрі Харкова з'явилася "Парковка для оленів"

У Харкові поблизу Сумського ринку на місці, де припарковані машини нерідко загороджують проїзд трамваям, встановили знак "Парковка для оленів".

"Сьогодні на, напевно, найпроблемнішому повороті трамвая, ми встановили знак, не передбачений жодними правилами дорожнього руху - "Парковка для оленів". А щойно дасть змогу погода - на асфальті уздовж цього відрізка трамвайних колій ми ще і трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені "лосі" мають паркуватися", - написав секретар Харківської міськради Ігор Терехов на своїй сторінці у Facebook.

Він оприлюднив також фото встановленого знака - на синьому квадраті біле схематичне зображення оленя, що гордо висунув голову зі свого авто та підпис "Місце для паркування оленів".

"Всі ви впізнали це місце біля Сумського ринку, там мало не щодня перебуває хтось, хто залишає свій автомобіль і загороджує проїзд трамваю. Це при тому, що відвідувачі ринку абсолютно безкоштовно на одну годину можуть паркуватися на двох парковках Сумського (ринку - ІФ)", - зазначив Терехов.

Він закликав водіїв паркуватися за правилами та не заважати ні проїзду громадського транспорту, ні роботі комунальної техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

Нам важлива позиція Угорщини в питаннях миру та регіональної безпеки - Зеленський за підсумками розмови з Орбаном

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА