12:15 29.12.2020

Дубай до кінця 2021 року планує вакцинувати 70% населення від COVID-19

1 хв читати
Дубай до кінця 2021 року планує вакцинувати 70% населення від COVID-19

Влада емірату Дубай, що входить до складу ОАЕ, до кінця 2021 року має намір імунізувати 70% свого населення від коронавірусу COVID-19 вакциною розробки компаній Pfizer і BioNTech, повідомляє ліванське видання "Дейлі стар".

Зазначається, що перший етап розпочатої минулого тижня програми вакцинації націлений на пріоритетні групи населення – віком 60 років і старше, осіб із хронічними захворюваннями, медиків, що борються з пандемією; другий етап, який розпочнеться в квітні, призначатиметься для всіх жителів.

"Дейлі стар" нагадує, що Дубай із населенням у 3,3 млн осіб сильно постраждав від пандемії, соціально-економічні наслідки якої торкнулися туристичної галузі, торгівлі, сфери нерухомості.

Водночас, на відміну від Дубая, Абу-Дабі - столиця ОАЕ - зробила ставку на вакцину китайської компанії Sinopharm: ОАЕ стала першою країною за межами КНР, яка схвалила цей препарат. Крім того, незважаючи на схвалення МОЗ ОАЕ препарату Pfizer і BioNTech для екстреного застосування, інші емірати, крім Дубая, поки що не оголошували про плани розподілу цієї вакцини.

Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, загалом в ОАЕ за час пандемії виявили понад 202,8 тис. випадків зараження на коронавірус. 660 пацієнтів із COVID-19 померли. Одужали понад 179,9 тис. осіб.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА