17:43 28.01.2021

Прес-конференцію екс-заступника глави СБУ Нескоромного у Брюсселі відкладено через коронавірус

1 хв читати
Прес-конференцію екс-заступника глави СБУ Нескоромного у Брюсселі відкладено через коронавірус

Брюссельський прес-клуб відклав унаслідок обмежувальних заходів, упроваджених через пандемію коронавірусу, прес-конференцію колишнього першого заступника глави Служби безпеки України Дмитра Нескоромного, яка мала відбутися 2 лютого в столиці Бельгії.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер виконавчий директор прес-клубу Лоран Бріхе (Laurent Brihay), "унаслідок обмежувальних заходів, упроваджених місцевою владою, ми відклали всі заходи, заплановані з 1 лютого".

"Заходи не скасовано, але відкладено. Ми поінформували про це організаторів, а про нову дату повідомимо додатково", - уточнив він.

Крім того, відповідне оголошення розміщено й на сайті прес-клубу.

Як повідомлялося 26 січня Нескоромному оголосили про підозру в організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

"Колишньому першому заступникові голови Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в скоєнні злочину - організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Зокрема, йдеться про ч.1 ст.14, ч.2 ст.28 і ст.348 Кримінального кодексу України", - повідомили в СБУ. За даними правоохоронців, Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили вбити начальника ГУВБ СБУ Андрія Наумова.

У відомстві також повідомили, що наразі вживаються заходи для розшуку Нескоромного з метою допиту як підозрюваного, а також для вручення клопотання про обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА