07:29 04.02.2021

Зниклий у зоні ООС український військовослужбовець перебуває в полоні бойовиків

1 хв читати
Зниклий у зоні ООС український військовослужбовець перебуває в полоні бойовиків

Оперативне командування "Північ" повідомило, що російські найманці оприлюднили відео з військовослужбовцем, якого раніше вважали зниклим під час чергування в зоні Операції об'єднаних сил.

"28 січня 2021 на одній з позицій ЗСУ в районі проведення ООС зник військовослужбовець. Кілька днів тривали пошуки. Влада так званої "ДНР" оприлюднила кілька відео з цим військовослужбовцям, де його змушують все більше і більше лити бруд на Україну і своїх побратимів", - сказано в повідомленні на сторінці командування в Facebook у середу ввечері.

Українські військові зазначили, що це вже не перший випадок примусу полонених говорити на камери російських ЗМІ, речі, які дискредитують ЗСУ і нашу країну.

"Зараз деталі зникнення військовослужбовця встановлює слідство. Але цей випадок ще раз доводить, що російські окупанти здатні на будь-які підлі дії, аби зашкодити іміджу захисників України", - сказано в повідомленні.

"Просимо військовослужбовців і цивільних у зоні проведення операції Об'єднаних сил бути надзвичайно обережними і в жодному разі не довіряти ворогові", - додали в командуванні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА