08:30 04.02.2021

У Вінниці правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував підірвати гранати у квартирі з сім'єю

2 хв читати
У Вінниці правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував підірвати гранати у квартирі з сім'єю

У ніч на четвер у Вінниці правоохоронці затримали зловмисника, який взяв у заручники свою сім'ю та погрожував підірвати гранати у квартирі житлового будинку, повідомили у прес-службі Нацполіції Вінницької області.

"3 лютого о 23:20 на спецлінію поліції 102 зателефонував невідомий і повідомив, що перебуває у квартирі на вулиці Замостянській і збирається підірвати дві гранати, (...) 4 лютого після майже двох годин переговорів поліцейським при силовій підтримці бійців КОРД вдалося потрапити до квартири, в якій перебував зловмисник із дружиною та шестирічною дитиною. У результаті спецоперації ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні на сайті Нацполіції України у четвер уранці.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, в дію було введено поліцейську спецоперацію "Грім", на місце події виїхали всі служби оперативного реагування поліції. З будинку евакуювали жителів.

"Ситуацію ускладнювало те, що в квартирі з потенційно озброєним та небезпечним чоловіком перебували його дружина та малолітня дитина. Зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння та скаржився на життя. Після майже двох годин переговорів поліцейським вдалося умовити дружину, яка теж була нетвереза, відкрити вхідні двері, після чого бійці спецпідрозділу КОРД зайшли до приміщення та миттєво затримали зловмисника", - розповів Іщенко.

Зазначається, що 44-річний затриманий раніше був неодноразово судимий за майнові злочини, розбій, незаконне заволодіння автотранспортом і майже 15 років відбував покарання у місцях позбавлення волі.

У квартирі затриманого провели обшук. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА