16:21 04.02.2021

Суд заарештував палія "Епіцентру" в Первомайську - поліція

2 хв читати
Суд заарештував палія "Епіцентру" в Первомайську - поліція

Затриманому за підпал торговельного центру "Епіцентр" у Первомайську суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном 60 діб без можливості внесення застави.

Як повідомляє Первомайський районний відділ поліції Миколаївської області, 4 лютого Первомайський районний суд, розглянувши клопотання слідчого, обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без можливості внесення застави.

"Правоохоронці продовжують досудове розслідування і з'ясовують усі обставини зазначених подій", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, пожежа в приміщенні торговельного центру "Епіцентр" у Первомайську винила вдень 2 лютого.

Пізніше у торговельній мережі "Епіцентр" повідомили, що причиною пожежі став навмисний підпал. За словами директора торговельного центру Михайла Телкова, один із чоловіків приніс із собою пляшку з легкозаймистою сумішшю, облив невідомою речовиною стенди з ковроліном та лінолеумом і підпалив їх, а пізніше з сокирою та ножем накинувся на працівників торговельного центру, поранивши одного з них, однак був затриманий охороною. Спільник зловмисника зник, його розшукують правоохоронці.

При цьому, за даними дирекції ТЦ, більше ніхто з працівників та відвідувачів торговельного центру не постраждав, персонал і відвідувачів було евакуйовано.

Пізніше правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв підпал торговельного центру в м. Первомайську Миколаївської області.

За інформацією поліції, 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та, підпаливши приміщення, кинувся тікати. Інші охоронці разом зі співробітниками управління поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників дістав удару сокирою.

Дії злочинця слідчі кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна і замах на умисне вбивство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА