08:14 22.02.2021

Понад 40 млн доз вакцин китайської компанії Sinopharm використано

1 хв читати
Понад 40 млн доз вакцин китайської компанії Sinopharm використано

У Китаї і низці країн світу вже використано 43 млн доз вакцин, розроблених Китайською національною фармацевтичною компанією (Sinopharm), повідомили китайські ЗМІ.

З них 34 млн доз пішло на щеплення безпосередньо в Китаї, інші - застосовані за кордоном, переважно в країнах Азії.

Підрозділ Sinopharm - China National Biotec Group Company (CNBG), розробив дві вакцини від COVID-19. Вони схвалені для широкого використання в Китаї і надзвичайного застосування в декількох країнах, включно з Іраком, Пакистаном і Марокко.

Інша вакцина, розроблена Уханьським підрозділом CNBG, також отримала "зелене світло" для екстреного використання, націленого переважно на окремі групи з високим ризиком зараження.

Крім цих двох продуктів, в Китаї є ще дві вакцини - Sinovac Biotech і CanSino Biologics, які були схвалені в низці зарубіжних країн.

Ці вакцини можуть зберігатися в морозильних камерах холодильників, що робить їх потенційно привабливим варіантом для багатьох країн, що розвиваються, які борються за використання конкуруючих продуктів, таких як вакцини від Pfizer і Moderna, що вимагають більш низьких температур для тривалого зберігання.

Китай надає допомогу в вакцинації 53 країнам, що розвиваються і має експортні операції з 22 країнами, повідомив минулого тижня МЗС КНР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА