17:32 31.03.2021

Кабмін призначив 38 українським студентам соціальні стипендії Ради

1 хв читати
Кабмін призначив 38 українським студентам соціальні стипендії Ради

Кабінет Міністрів України призначив соціальні стипендії Верховної Ради на 2021 рік 38 студентам вищих навчальних закладів із числа дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України в середу, це рішення ухвалено в рамках реалізації державної молодіжної політики, спрямованої на створення найсприятливіших умов для підвищення життєвого рівня та матеріального заохочення студентської молоді.

"Кандидатів на отримання стипендій висували вчені (педагогічні) ради закладів вищої освіти. Стипендіатами обрано 38 студентів, із них 30 - студенти університетів, інститутів, академій; розмір стипендії для кожного - 900 грн; 8 - студенти коледжів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "молодший спеціаліст"; розмір стипендії для кожного - 750 грн", - повідомляють у МОН.

Там також зазначають, що соціальні стипендії Верховної Ради України призначають і виплачують стипендіату додатково до інших стипендій або грантів, наданих фізичними або юридичними особами, державної допомоги, наданої відповідно до законодавства.

Уточнюється, що виплачувати стипендії передбачається за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті Мінсоцполітики для виплати соціальних стипендій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА