19:53 04.04.2021

У Харківській області знайшли тіло немовляти, яке мати майже півроку ховала в сараї

2 хв читати
У Харківській області знайшли тіло немовляти, яке мати майже півроку ховала в сараї

Поліція встановлює обставини загибелі немовляти, тіло якого було знайдено в городі приватного будинку в селищі Коротич Харківської області.

"Під час огляду двору домоволодіння і розкопок працівники поліції виявили тіло новонародженої дитини у стані гнильних змін ... Тіло немовляти направлено в морг...Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За попередніми даними, мешканка селища Коротич народила мертву дитину і майже півроку ховала її тіло в сараї.

Увечері 3 квітня 44-річний співмешканець жінки зателефонував до служби 102 і повідомив, що напередодні його співмешканка нібито поховала свою дитину на городі біля свого будинку.

Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що в жовтні минулого року 34-річна жінка народила мертву дівчинку. Жінка народжувала вдома і після пологів заховала тіло дитини в сараї у дворі. Співмешканцю, який тоді був на заробітках у Києві, вона розповіла, що залишила новонароджену дитину в лікарні.

2 квітня між співмешканцями, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, стався конфлікт, під час якого жінка повідомила, що дитина померла і віддала чоловікові пакет з тілом дитини. Того ж дня близько 10:30 заявник поховав тіло малюка на городі.

За інформацією поліції, жінка під час вагітності на обліку у лікаря-гінеколога не перебувала, про пологи і смерть дитини нікому не повідомляла. У неї ще двоє маленьких дітей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА