12:01 05.04.2021

Міністр Чернишов про школи з убиральнями на вулицях: ми робимо все, щоб голови ОДА нарешті припинили цю ганебну практику

1 хв читати
Міністр Чернишов про школи з убиральнями на вулицях: ми робимо все, щоб голови ОДА нарешті припинили цю ганебну практику

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов заявляє, що міністерство працює над тим, щоб у 2021 році обласні державні адміністрації вирішили питання з відсутністю вбиралень у приміщеннях шкіл.

"Мінрегіон звертав увагу на цю проблему минулого року. Впевнений, що всі голови облдержадміністрацій працюють над тим, щоб добробут і комфорт наших дітей, які навчаються в закладах освіти, був відповідним. У переважній більшості шкіл цю проблему вирішили. Я особисто відвідую регіони, і можу підтвердити, що таких об’єктів стало значно менше. Але це продовжує бути у фокусі нашої уваги, і там, де є якісь поодинокі випадки, – це буде обов’язково виправлено", - сказав Чернишов в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

На уточнювальне запитання, чи буде цю проблему повністю усунуто у 2021 році, він наголосив, що "Міністерство робить усе, щоб голови облдержадміністрацій нарешті припинили цю ганебну практику".

Як повідомлялося, в січні минулого року колишній міністр освіти і науки Ганна Новосад заявляла, що до кінця 2020 року в Україні не залишиться шкіл, які не мають туалетів у приміщенні.

У 2019 році в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва і регіонального розвитку і ЖКГ заявляли, що в Україні 10% шкіл без убиралень у приміщенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА