07:27 28.04.2021

Київ має намір придбати 278 тис. доз вакцини від коронавірусу за 140 млн грн

1 хв читати
Київ має намір придбати 278 тис. доз вакцини від коронавірусу за 140 млн грн

У Києві планують придбати 278 тис. доз вакцини від коронавірусу за 140 млн грн, вартість однієї дози становитиме близько 500 грн, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Департамент охорони здоров'я КМДА оприлюднив у системі електронних державних закупівель "ProZorro" оголошення на тендерну документацію щодо проведення відкритих торгів на закупівлю вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2", - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, ціна сформована відповідно до оприлюдненої в системі електронних державних закупівель "ProZorro" угоди державного підприємства "Медичні закупівлі України" на поставку вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, з розрахунку вартості однієї дози в розмірі 500 грн.

"Я неодноразово говорив, що місто веде переговори з різними виробниками вакцини. Віталій Кличко використовує особисті зв'язки для того, щоб якомога швидше отримати вакцину для киян. Однак сьогодні виробники в першу чергу забезпечують вакциною країни, які раніше законтрактували їх поставку на рівні держав. Містам ж окремо дуже важко вести переговори. Проведення тендерної закупівлі - це ще один спосіб забезпечити киян вакциною. Ми готові співпрацювати з усіма, хто подасть заявку на тендер і дозволить прискорити закупівлю вакцини проти коронавірусу для киян", - зазначив Поворозник.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Безопасность детей станет темой 4-го Саммита первых леди и джентльменов в сентябре в Киеве

Безпека дітей стане темою 4-го Саміту перших леді та джентльменів у вересні в Києві

Зеленський підписав закон, що передбачає надання держдопомоги на придбання книжок

Зеленський подякував Варфоломію за приєднання до комюніке Саміту миру й зазначив, що документ залишається відкритим для підписання

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Ростовській області - джерело

Українці в Угорщині зможуть отримати посвідку на проживання навіть із простроченим паспортом до скасування там надзвичайного стану

Rheinmetall передасть Україні танк ППО Frankenstein, здатний збивати безпілотники й ракети - ЗМІ

ЄС став спостерігачем Міжнародної коаліції за повернення українських дітей - Боррель

В Україні запрацювали вже 100 Центрів життєстійкості - Мінсоцполітики

Від початку поточної доби на фронті відбулося 33 бойові зіткнення, найгарячіше на сіверському напрямку - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА