19:29 28.04.2021

Трамп може відновити свої мітинги у травні

2 хв читати
Трамп може відновити свої мітинги у травні

Колишній президент США Дональд Трамп розглядає можливість відновлення мітингів у травні, щоб залишатися активним на політичній арені, повідомляє телеканал CNN із посиланням на його помічників.

"Нещодавно Трамп ініціював обговорення про відновлення своїх "фірмових" мітингів "Зробимо Америку знову великою", які зміцнили його політичний рух, що зароджувався, у 2016 році, і тривали під час його президентського терміну", - повідомляє телеканал.

За даними помічників Трампа, мітинги можуть розпочатися вже у травні.

"Це буде виразно відрізнятися в плані організації (у зв'язку з COVID-19 - ІФ), але ми стали справді хороші в плануванні цих заходів у 2020 році", - сказало джерело телеканалу.

Трамп декілька разів заявляв, що не виключає можливість балотуватися на посаду глави держави у 2024 році. У цьому випадку він може знову зійтися в гонці з чинним главою держави Джо Байденом, який планує домагатися переобрання. Опитування показують, що Трамп - як і раніше - найпопулярніший політик у Республіканській партії, причому - з великим відривом від потенційних суперників.

YouTube, Twitter та інші американські інтернет-платформи заблокували акаунти Трампа після заворушень у Капітолії 6 січня 2021 року. Рішення було обґрунтовано тим, що Трамп, на думку керівників соцмереж, побічно закликав прихильників до актів насильства.

Тепер, як зазначають спостерігачі, Трампу потрібно придумати, як взаємодіяти з електоратом в умовах, коли основна частина ЗМІ веде проти нього фактично відкриту боротьбу, а соцмережі - блокують його публікації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

Лондон передав у дар Україні автомобілі в межах програми Ulez для використання в гуманітарних цілях

Десятеро українських військових пройшли в Нідерландах навчання з обслуговування винищувачів F-16

ДБР викрило правоохоронців із Донецької області, які безпідставно нарахували понад 2,6 млн грн бойових доплат підлеглим

"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

Запобіжний захід для заступника міністра агрополітики Дмитрасевича збережено - Апеляційна палата

Від початку доби відбулося 37 бойових зіткнень, найгарячіша ситуація на покровському напрямку - Генштаб

Ініціатива щодо посилення української ППО вже зібрала майже мільярд євро - МЗС Німеччини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА