20:03 01.05.2021

Українські військові провели оперативно-профілактичну перевірку 20 населених пунктів на Донбасі

1 хв читати
Українські військові провели оперативно-профілактичну перевірку 20 населених пунктів на Донбасі

Підрозділи Операції об'єднаних сил провели оперативно-профілактичну перевірку 20 населених пунктів у Донецькій і Луганській областях, виявлені схрони боєприпасів, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"У прифронтових містах Донецької та Луганської областей, підрозділи Об'єднаних сил вживають усіх можливих заходів щодо профілактики та недопущення протиправних дій, які становлять небезпеку для мирного населення та інтересів держави...Перевірено понад 20 населених пунктів Донецької і Луганської областей. Під час перевірок також були знайдені схрони боєприпасів, які становили небезпеку для цивільного населення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у суботу ввечері.

Одним з таких пунктів було м.Торецьк, в якому профілактику порушень провели підрозділи Національної гвардії зі складу ООС.

Під час профілактичних заходів, пошукові групи виявляли і перевіряли підозрілих осіб. Також були проведені профілактичні бесіди з місцевим населенням і перевірені транспортні засоби на наявність небезпечних предметів і заборонених речовин.

У штабі наголосили, що за останні три місяці підрозділи Нацгвардії України, які беруть участь в ООС, здійснили понад 360 заходів оперативно-профілактичного спрямування, в яких було задіяно понад 5 тис. особового складу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА