17:06 12.05.2021

У Києві з'явиться Центр нейрореабілітації учасників АТО

1 хв читати
У Києві з'явиться Центр нейрореабілітації учасників АТО

У Дніпровському районі столиці на базі Київської міської клінічної лікарні №11 буде створено новий сучасний Центр нейрореабілітації для ветеранів бойових дій на сході України, повідомила заступник голови Київської міської держадміністрації Ганна Старостенко.

Як повідомляє прес-служба КМДА у середу, центр, який розрахований на 40 ліжок, займатиметься проведенням реабілітації пацієнтів із ураженням нервової системи та посттравматичними ураженнями опорно-рухового апарату.

"Аби розширити можливості реабілітації для учасників АТО у Києві, місто має намір створити сучасний Центр нейрореабілітації, потужністю 40 ліжок. У закладі планується проводити діагностику та реабілітацію, зокрема водолікування", - заявила Старостенко.

За її словами, згідно з проектом, у центрі будуть створені палатні відділення на 14 двомісних та 12 одномісних палат із окремими санвузлами та балконами. Лікувальне відділення планується обладнати басейном, кабінетами з тренажерним реабілітаційним обладнанням, а також кабінетами для ЛФК та масажу.

"Оскільки центр розрахований на учасників АТО з ураженням нервової системи та посттравматичними ураженнями опорно-рухового апарату, приміщення буде зручним для пересування на кріслах колісних - обладнане пандусами, ліфтами та переходом між блоками", - додала чиновниця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА