20:30 13.05.2021

"Київпастранс" співпрацює з правоохоронцями, надає всі необхідні документи

2 хв читати
"Київпастранс" співпрацює з правоохоронцями, надає всі необхідні документи

Комунальне підприємство "Київпастранс", у приміщенні якого в четвер, 13 травня, Державна фіскальна служба України здійснює обшуки, співпрацює з правоохоронцями і надає всі необхідні документи, включно з тими, які раніше вже було надано, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Трохи прояснимо ситуацію. Сьогодні на підприємстві співробітники ДФС та прокуратури проводять обшуки в рамках провадження, за яким правоохоронцям неодноразово надавали затребувані документи. Перший запит від ДФС "Київпастранс" отримав 26 січня. У відповідь були надані всі затребувані документи ще 4 лютого. 16 квітня підприємство отримало постанову Шевченківського райсуду про надання тих же документів. 5 травня на виконання рішення суду документи були надані", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в рамках цього провадження представники керівництва комунального підприємства неодноразово за першим викликом приходили на допити за зазначеним провадженням.

"І сьогодні, 13 травня, ми отримали ухвалу на обшук та виймання знову ж тих самих документів, що й двічі до цього. Слідчі на запитання, навіщо зараз виймати вже надані документи, відповіли мовчанням. Ми завжди допомагаємо правоохоронним органам та надаємо всі необхідні документи. І цього разу - не виняток. "Київпастранс" надалі співпрацюватиме з правоохоронцями і надаватиме всі необхідні документи - стільки разів, скільки треба. Якщо таким чином розслідування відбуватиметься ефективніше", - наголосили в КП.

Як повідомлялося, у рамках розслідування у справі про привласнення коштів, виділених на реконструкцію трамвайної лінії в Деснянському районі Києва, в четвер тривають обшуки в приміщеннях КП "Київпастранс" та підрядного КП.

"За версією слідства, посадовці КП "Київпастранс" та підрядного комерційного підприємства, використовуючи суб'єкти господарської діяльності з ознаками ризикованості та транзитності, у 2020 році привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах, які були виділені на реконструкцію трамвайної лінії в Деснянському районі м. Києва. Крім того, посадові особи підрядного комерційного підприємства ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах", - уточнює прес-служба ДФС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА