07:24 24.05.2021

Кількість жертв аварії на канатній дорозі на півночі Італії зросла до 14 осіб

1 хв читати
Кількість жертв аварії на канатній дорозі на півночі Італії зросла до 14 осіб

Кількість жертв падіння кабінки на канатній дорозі Стреза-Моттароне на півночі Італії зросла до 14 осіб, повідомляє Associated Press.

Один із двох дітей, доставлених до лікарні в Турині, помер. Ще одна дитина знаходиться у критичному стані.

Раніше повідомлялося про дванадцять загиблих.

Серед загиблих шестеро громадян Ізраїлю, зокрема, родина з чотирьох осіб, яка проживала в Італії, повідомило міністерство закордонних справ Ізраїлю.

Причини події поки невідомі, проте, швидше за все, йдеться про обрив троса. Кабінка зірвалася незадовго до прибуття на станцію і звалилась у важкодоступній лісистій місцевості з висоти приблизно півтора кілометрів.

Міністр транспорту Італії Енріко Джованніні оголосив про створення комісії з розслідування трагедії і заявив, що він вже зробив запит даних про ремонтні роботи і перевірки, проведені на лінії в минулому. Він планує відвідати місце інциденту в понеділок.

Зазначається, що канатна дорога була відремонтована в 2016 році і лише нещодавно знову відкрилася після скасування обмежень через COVID-19.

Прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі висловив співчуття сім'ям загиблих.

Президент Італії Серджіо Маттарелла, висловлюючи співчуття, закликав до "неухильного дотримання всіх норм безпеки" на транспорті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА