08:34 31.05.2021

Спалах COVID-19 зафіксовано в південній китайській провінції Гуандун

1 хв читати
Спалах COVID-19 зафіксовано в південній китайській провінції Гуандун

Держкомітет охорони здоров'я КНР повідомив у понеділок, що за минулу добу було зафіксовано 27 нових випадків зараження коронавірусом, з них 20 внутрішніх, які припали на південну провінцію Гуандун.

Із 20 хворих 18 виявлено в адміністративному центрі провінції місті Гуанчжоу, два - в місті Фошань. Окрім того, в провінції виявлені три людини з безсимптомним перебігом захворювання внутрішнього походження. Безсимптомні хворі відповідно до ухваленої в Китаї практики фіксуються окремо.

У зв'язку із загостренням епідеміологічної обстановки китайські авіакомпанії різко скорочують кількість польотів до Гуанчжоу.

Станом на 11:30 за місцевим часом у міжнародному аеропорту міста Байюнь скасовано 519 рейсів - 37% від загальної кількості запланованих на понеділок.

Рішенням влади, всі, хто покидає місто з аеропортів, із залізничних вокзалів та автобусних станцій повинні пред'явити негативний тест на COVID-19, зроблений не пізніше трьох днів до виїзду. Ця вимога не стосується транзитних пасажирів.

Усього за час пандемії в Китаї зафіксовано 91 тис. 99 випадків зараження коронавірусом, від пов'язаних з ним захворювань померли 4 тис. 636 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

Ухвалено рішення про створення рекрутингового центру з укомплектування військових частин і підрозділів Сухопутних військ

У суботу в Україні місцями короткочасні дощі, температура вдень 14-19° тепла, на півдні та південному сході до 22°

СБУ затримала блогерів, які знімали провокаційні стрими про ЗСУ

Уночі 12 травня в деяких областях України заморозки на поверхні ґрунту

Виплати 70 тис. грн для військовослужбовців розпочнуть після надходження до Міноборони документів про їх перебування 30 днів на передовій - Шмигаль

Унаслідок ворожого обстрілу в Сумській області загинула жінка, поранено її онуку

У поминальні дні біля кладовищ чергуватиме поліція, можливі вибіркові перевірки

Угода про членство України в ЄС не повинна містити жодних обмежень щодо територіального застосування - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА