19:10 08.06.2021

Глава "Нафтогазу" спробує переконати сенаторів США впровадити санкції проти Nord Stream 2 AG

1 хв читати
Глава "Нафтогазу" спробує переконати сенаторів США впровадити санкції проти Nord Stream 2 AG

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко у вівторок у Вашингтоні проведе низку ділових зустрічей, у рамках яких намагатиметься переконати американських сенаторів посприяти впровадженню санкцій проти компанії-оператора газопроводу "Північний потік-2", - Nord Stream 2 AG.

"Головна мета делегації НАК - переконати американських сенаторів, що є співавторами PEESA/PEESCA, подати нові зміни до законодавства, які вимагатимуть застосування американських санкцій безпосередньо для Nord Stream 2 AG і управлінців компанії", - сказав журналістам директор з інтегрованих комунікацій НАК Максим Білявський.

Як повідомлялося, нинішня адміністрація США неодноразово заявляла, що виступає проти проекту "Північний потік-2" і намагатиметься перешкодити завершенню будівництва.

Водночас республіканці критикують президента США Джо Байдена за занадто м'яку, на їхній погляд, санкційну політику стосовно газопроводу. Зокрема, багато конгресменів-республіканців у травні висловлювали невдоволення рішенням Байдена поки що не впроваджувати санкції проти компанії-оператора газопроводу - Nord Stream 2 AG.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що країна до кінця боротиметься з будівництвом "Північного потоку-2".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА