19:42 10.06.2021

"Нова пошта" відкрила нові автоматизовані термінали у Вінниці, Слов'янську та Чернівцях

2 хв читати
"Нова пошта" відкрила нові автоматизовані термінали у Вінниці, Слов'янську та Чернівцях

"Нова пошта" в травні відкрила три нові автоматизовані термінали - у Вінниці, Слов'янську (Донецька область) та Чернівцях, повідомила прес-служба компанії в четвер.

"Кількість посилок та вантажів, які доставляє "Нова пошта", збільшується не лише у великих містах, а й в районних центрах та селах. Це стимулює нас інвестувати в автоматизацію нашої інфраструктури у всій країні. А це, у свою чергу, дає змогу місцевому бізнесу нарощувати свої продажі та дотримуватись зобов'язань у термінах доставки перед клієнтами. Окрім того, запуск терміналів - це нові робочі місця, інвестиції в розвиток регіону та податки до місцевих бюджетів", - наводить прес-служба слова СЕО компанії Олександра Бульби.

Зазначено, що всі термінали оснащені автоматизованим обладнанням, яке дає змогу швидко сортувати посилки у коробках або ті, які мають прямокутну форму. Наразі термінали обробляють 120 посилок за хвилину. Вивантаження та завантаження з сортувальних ліній відбувається безпосередньо в кузов автомобілів за допомогою телескопічних конвеєрів. Посилка на терміналі перебуває до 2 хвилин.

Термінал у Вінниці має площу 5,7 тис. кв. метрів. Він сортуватиме відправлення для Вінниці та 56 населених пунктів Вінницької області. На терміналі створено 65 нових робочих місць, а інвестиції в його запуск сягнули 48,6 млн грн.

Слов'янський термінал розташований на площі 3,5 тис. кв. метрів. Він сортуватиме відправлення для Слов'янська та 67 населених пунктів Донецької і Луганської областей. Усі процеси на терміналі обслуговують 74 працівники. Інвестиції сягнули 33,6 млн грн.

Термінал у Чернівцях загальною площею 6,7 тис. кв. метрів сортуватиме відправлення для Чернівців та 45 населених пунктів області. На ньому створено 70 нових робочих місць, а в його запуск інвестовано 44,6 млн грн.

У планах компанії - відкривати нові автоматизовані термінали і в інших обласних центрах України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА