16:33 25.06.2021

Посол Корнійчук поінформував главу Мінагрополітики про ключові напрямки співпраці з Ізраїлем

1 хв читати
Посол Корнійчук поінформував главу Мінагрополітики про ключові напрямки співпраці з Ізраїлем

Ключові напрямки найбільш ефективного двостороннього співробітництва між Україною та Ізраїлем стали предметом онлайн зустрічі посла України Євгена Корнічука з міністром аграрної політики і продовольства України Романом Лещенко. Про це повідомляється на сторінці Посольства у соцмережі Facebook.

«Сторони обговорили широкий спектр актуальних і перспективних питань співпраці України з Ізраїлем в агропромисловій сфері. Зокрема, Міністр поінформував щодо стану і тенденцій розвитку національного АПК, удосконалення відповідної законодавчої бази у т.ч. у контексті галузевої іноземної інвестиційної діяльності, проблемних питань тощо. Зі своєї сторони, Посол повідомив щодо відповідного технологічного потенціалу Ізраїлю та визначив ключові напрями найбільш ефективного двостороннього співробітництва», - йдеться в повідомленні.

За результатами розмови було домовлено найближчим часом опрацювати питання щодо можливості залучення ізраїльських технологій у рамках проекту національного рівню зі зрощення сільськогосподарських земель у південних регіонах України,  реалізації спільних проектів у сфері агропереробки, молочного скотарства, аквакультури.

«Окремо було наголошено на важливості обміну досвідом, професійної підготовки, стажування і навчання українських фахівців у т.ч. за сприяння і участі Ізраїлю. З метою активізації двостороннього діалогу в агропромисловій сфері було також досягнуто згоди щодо опрацювання візиту Міністра АПК в Ізраїль у поточному році», - підкреслює Посольство.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА