07:42 05.07.2021

У результаті обстрілу на Донбасі загинув український військовий медик Юрій Письменний

1 хв читати
У результаті обстрілу на Донбасі загинув український військовий медик Юрій Письменний

У неділю, 4 липня, в результаті обстрілу російських найманців на Донбасі загинув начальник медичної служби батальйону Юрій Письменний, повідомили в 1-му добровільному мобільному госпіталі імені Миколи Пирогова.

"Сьогодні в 93 бригаді Холодний Яр - непоправна втрата. Через обстріли російських окупаційних військ загинув начальник медичного пункту механізованого батальйону капітан Юрій Васильович Письменний. Він був відомий багатьом під позивним "Феофан", - йдеться в повідомленні на сторінці бригади в Facebook.

За інформацією військових, Письменний отримав поранення в полудень неділі у результаті розриву снаряда, випущеного по українських позиціях противником.

"Травми виявилися несумісними з життям. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, колегам і побратимам і поділяємо з ними біль від втрати Юрія", - йдеться в повідомленні.

Письменний пішов на війну медиком-волонтером у 2016 році - служив у Першому добровільному мобільному госпіталі ім. Пирогова. Наприкінці 2018 призивався до лав Збройних сил України. Очолив медичний пункт батальйону. За кілька днів до трагедії він отримав чергове військове звання "капітан".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА