12:20 07.07.2021

У Києві введено спецоперацію із затримання чоловіка, який поранив поліцейського та цивільного

2 хв читати
У Києві введено спецоперацію із затримання чоловіка, який поранив поліцейського та цивільного

У Києві у квартирі на проспекті Голосіївському сталася стрілянина, внаслідок якої було поранено поліцейського і цивільного, стрілок закрився в приміщенні, повідомив начальник поліції столиці Андрій Крищенко.

"Наразі в столиці введено спеціальну поліцейську операцію із затримання зловмисника. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються всі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецназівці", - наводить слова Крищенка, який перебуває на місці події, відділ комунікації поліції Києва.

У поліції розповіли, що за попередньою інформацією, в квартирі на проспекті Голосіївському стався конфлікт. Власник приміщення вистрілив із мисливської рушниці в напрямку поліцейських, внаслідок події поліцейський дістав вогнепального поранення руки, а інша людина - поранення в обличчя.

"Після цього зловмисник закрився в зазначеній квартирі", - йдеться в повідомленні.

Водночас стрілок вийшов на зв'язок із журналістами і телефоном повідомив, що не може відкрити вхідних дверей квартири, оскільки вони були пошкоджені під час штурму раніше. "Я фізично їх не можу відкрити", - сказав він, додавши, що повідомив про це правоохоронцям.

Він також повідомив, що штурм квартири відновився. Далі було чутно, як він кричить штурмувальникам квартири: "Хлопці, зупиніться, прошу вас!... Приїхали адвокати, вони все зроблять, що потрібно".

На місці перебуває чоловік сестри стрілка Дмитро. Він повідомив, що його родич перебуває у власній квартирі, щодо якої тривають судові розгляди. За словами Дмитра, квартиру було виставлено на продаж у системі "СЕТАМ" незаконно, коли не працювали суди під час локдауну". "Квартиру було продано, після цього було подано позов про оскарження, виграно два суди з нашого боку, ну а далі тільки адвокат може точно сказати, як там справи", - розповів він. Водночас власнику квартири не було надано жодних законних підстав для проникнення у житло сторонніх осіб, стверджує родич стрілка.

За словами родича, у того є зареєстрована мисливська зброя, незаконного у квартирі нічого немає. Відеокамери зафіксували приблизно сім-вісім осіб у чорному, які намагалися штурмувати квартиру раніше.

Пряму трансляцію з місця подій вів телеканал "Украіна24".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА