14:06 11.07.2021

Нетаньягу через місяць після відставки залишив резиденцію прем'єра Ізраїлю-ЗМІ

1 хв читати
Нетаньягу через місяць після відставки залишив резиденцію прем'єра Ізраїлю-ЗМІ

Колишній глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньягу в ніч на неділю разом з сім'єю залишив офіційну резиденцію прем'єр-міністра в Єрусалимі, повідомляють західні ЗМІ з посиланням на представника сім'ї екс-прем'єра.

"Трохи пізніше дванадцятої ночі сім'я Нетаньягу виїхала з резиденції на вулиці Балфур", – заявив представник сім'ї журналістам.

Напередодні ізраїльські ЗМІ повідомляли, що поблизу резиденції помітили вантажівки та чорні автомобілі Audi, задіяні в переїзді сім'ї Нетаньягу.

Таким чином, Нетаньягу звільнив резиденцію майже через місяць після того, як позбувся влади. Виїзд відбувся трохи пізніше терміну, встановленого угодою з новим прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом. Відповідно до угоди, Нетаньягу мав залишити резиденцію напередодні, 10 липня.

В Ізраїлі в червні затвердили новий склад уряду, який очолив Нафталі Беннет. Рішення депутатів Кнесету поклало край "епосі Нетаньягу", який був при владі понад 12 років.

У рамках Угоди про коаліцію, Беннет буде прем'єром два роки, а потім за правилами ротації посаду отримає Яїр Лапід (партія "Еш Атід").

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА