12:05 10.08.2021

Суд взяв під варту рецидивіста, підозрюваного у розбійному нападі на фермерів на Харківщині - прокуратура

1 хв читати
Суд взяв під варту рецидивіста, підозрюваного у розбійному нападі на фермерів на Харківщині - прокуратура

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області обрав запобіжний захід неодноразово судимому 31-річному жителю м. Куп’янська, підозрюваному в розбійному нападі на фермерів.

"Ізюмський міськрайонний суд Харківської області обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

За даними досудового розслідування, 4 серпня двоє фермерів із Донецької області приїхали здавати зерно у м. Барвінкове Харківської області. Отримавши гроші за товар, чоловіки сіли в автомобіль і поїхали з міста. Підозрюваний, який вирішив заволодіти грошима фермерів, почав стежити за ними на своєму мотоциклі. Коли фермери знизили швидкість перед пошкодженим дорожнім покриттям, де в той час зупинився підозрюваний, він направив на потерпілих вогнепальну зброю і наказав вийти з машини та лягти на землю. Доки нападник шукав гроші в машині, один із потерпілих, користуючись тим, що чоловік втратив пильність, вихопив зброю та вистрілив у зловмисника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА