13:30 18.08.2021

Київська ОДА розпочала боротьбу з нелегальними перевізниками

1 хв читати
Київська ОДА розпочала боротьбу з нелегальними перевізниками

У Київській області 17 серпня відбулася перевірка роботи внутрішньообласного пасажирського транспорту в частині наявності на маршрутах нелегальних перевізників.

Як наголошується в повідомленні на сайті Київської облдержадміністрації, інспекції здійснювали представники її управління пасажирських перевезень спільно з Головним управлінням Служби безпеки України в Київській області, Національною поліцією, Головним управлінням Держпраці та "Укртрансбезпеки".

За результатами перевірки було виявлено перевізників, які самовільно організували маршрут у напрямку "Миронівка - Київ" без дозвільних документів, про що було порушено адміністративне провадження, складено протоколи та вилучено один транспортний засіб. Надалі відповідні матеріали буде передано до суду.

Такі спільні перевірки відбуватимуться і надалі, наголосив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, слова якого наводить прес-служба адміністрації

"Нелегальні пасажирські перевезення - це насамперед порушення прав громадян на комфортні й безпечні перевезення, нехтування елементарними правилами безпеки. Крім того, це ще й недоотримання коштів бюджетом за несплату податків і соціальних внесків", - пояснив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

Кількість загиблих у Малоданилівській громаді зросла до п'яти осіб

Найближчими днями в Україні тепло, вдень до 21-26°

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА