20:34 08.09.2021

У період святкування Рош га-Шана грубих правопорушень не зафіксовано

2 хв читати
У період святкування Рош га-Шана грубих правопорушень не зафіксовано

Правоохоронці гарантували публічну безпеку в період святкування Рош га-Шана в Умані, грубих правопорушень не зафіксовано, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Загалом ситуація контрольована. Працівники Державтоінспекції зафіксували 21 повідомлення про перебування паломників-хасидів. Є два відкритих кримінальних провадження, пов'язаних із торгівлею речовинами, схожими на наркотичні. Також є два адміністративних протоколи, за результатами яких ухвалюватимуть рішення щодо видворення за межі території України із забороною в'їзду окремих хасидів, які допускали правопорушення на території міста Умань", - розповів заступник начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський.

Зазначається, що ввечері 8 вересня хасиди почали виїжджати з Умані до країн постійного проживання. З метою забезпечення правопорядку під час відбуття паломників у місцях посадки до автобусів працюють посилені патрульні наряди, а також виставлено посилені автопатрулі за маршрутом руху та посилено заходи безпеки в аеропортах.

"Загалом завдяки злагодженій роботі ДСНС, поліції, Нацгвардії та Міграційної служби ми мінімізували будь-які провокації та правопорушення під час перебування паломників на території міста Умань", - наголосив Серединський.

Прес-офіцер поліції Ізраїлю Міхаель Зінгерман, у свою чергу, зазначив, що українські та ізраїльські поліцейські спрацювали професійно, чітко та ефективно.

"Ми разом зробили все необхідне для того, щоб все відбулося спокійно. Разом патрулювали вулиці, робили все для того, щоб гарантувати безпеку та громадський порядок під час проведення Рош га-Шана", - наголосив він.

Поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі в районі паломництва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА