08:40 11.09.2021

У вихідні в Києві відсвяткують День народження Андріївського узвозу

1 хв читати
У вихідні в Києві відсвяткують День народження Андріївського узвозу

11 і 12 вересня на Подолі в Києві відбудеться Фестиваль вуличних мистецтв до Дня народження Андріївського узвозу, повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

"Улюблене місце киян і гостей столиці на два дні перетвориться на креативну платформу. Тут об'єднають циркове, театральне, музичне, візуальне та кіномистецтво. Цього року у фестивалі візьмуть участь відомі творчі колективи з різних куточків України. Також приєднаються і соло-артисти з ексклюзивною програмою до Дня народження Андріївського узвозу", - цитує Мондрієвського прес-служба КМДА.

Як зазначили організатори заходу, під час фестивалю будуть діяти кілька розважальних зон: музична та дитяча, з парадом масок від Марини Лап, сольних творчих виступів тощо.

"Четвертий рік поспіль ми проводимо фестиваль вуличного мистецтва і перетворюємо Андріївський узвіз на дивовижний і казковий театр під відкритим небом. Цього року вперше до нас приєдналися міжнародні партнери - Міжнародний жіночий клуб Києва IWCK. Тому наші гості зможуть познайомитися з культурою і мистецтвом інших країн", - наголосили організатори.

Захід відбудеться за підтримки Департаменту культури КМДА. Свято триватиме два дні: 11 і 12 вересня з 13:00 до 22:00. Вхід вільний.

Детальна програма - на сторінці заходу в Facebook і на сайті 

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА