07:30 12.09.2021

Зеленський обговорив з главою МОК можливість проведення Олімпіади в Україні

1 хв читати
Зеленський обговорив з главою МОК можливість проведення Олімпіади в Україні

Президент України Володимир Зеленський обговорив з главою Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томасом Бахом Олімпіаду в Токіо і можливість проведення Олімпіади в Україні.

Як повідомляє прес-служба глави держави в суботу, Зеленський під час зустрічі в Києві привітав президента МОК Баха з проведенням надзвичайно безпечних і успішних Олімпійських ігор. Співрозмовники відзначили видатні результати українських спортсменів.

Зеленський подякував Баху за довготривалу підтримку українського спорту.

Глава держави поінформував президента МОК про те, що Україна має намір стати господарем зимових Олімпійських ігор і тому вступить у фазу діалогу з Міжнародним олімпійським комітетом і швидше направить делегацію в штаб-квартиру МОК у Лозанні.

Бах привітав цю ініціативу, "з огляду на чудові спортивні традиції України, а також побачивши надзвичайно вражаючу презентацію сучасної спортивної інфраструктури країни".

Україна завжди була опорою олімпійського руху, і президент МОК привітав довгострокову спортивну стратегію нашої держави щодо залучення населення і отримання користі від цінностей спорту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА