07:35 09.10.2021

Зеленський затвердив делегацію для участі в слуханнях арбітражного трибуналу у справі України проти РФ із затримання українських військових кораблів

1 хв читати
Зеленський затвердив делегацію для участі в слуханнях арбітражного трибуналу у справі України проти РФ із затримання українських військових кораблів

Президент України Володимир Зеленський створив делегацію для участі в слуханнях арбітражного трибуналу у справі України проти Російської Федерації щодо затримання українських військово-морських кораблів і членів екіпажів, повідомила прес-служба глави держави.

"Утворити делегацію України для участі в слуханнях Арбітражного трибуналу, створеного згідно з додатком 7 до Конвенції Організації Об'єднаних Націй з морського права 1982 року, у справі України проти Російської Федерації із затримання українських військово-морських суден і членів їх екіпажів", - йдеться в повідомленні.

Главою делегації стала директор департаменту міжнародного права міністерства закордонних справ України, глава делегації, агент України Оксана Золотарьова. Її заступником став представник України при Європейському Союзі і Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволод Ченцов.

Крім того, до складу делегації увійшли помічник командувача ВМС ЗСУ з правової роботи, начальник юридичної служби, начальник відділу міжнародних суперечок департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України Андрій Пасічник та заступник командувача ВМС ЗСУ Андрій Тарасов.

Згідно з указом, главі делегації необхідно залучати в установленому порядку представників державних органів адвокатів, радників, експертів і технічних працівників. Також здійснювати із залученням представників державних органів підготовку та подання процесуальних документів, позиційних, доказових і інших матеріалів, необхідних для розгляду справи.

Крім того, Кабінет міністрів повинен забезпечити фінансування витрат, пов'язаних з участю делегації в слуханнях трибуналу.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА