16:55 12.10.2021

На Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію через відсутність постачання газу бюджетним організаціям

2 хв читати
На Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію через відсутність постачання газу бюджетним організаціям

На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської області ухвалено рішення про надзвичайну ситуацію техногенного характеру регіонального рівня у зв'язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації у вівторок, на сьогодні в області працює 825 бюджетних установ, які споживають природний газ для власних потреб. У цих установах є більш ніж 4 тис. пунктів обліку газу, із них на сьогодні включені лише 986, що становить 23,4%.

У повідомленні наголошується, що це пов'язано з тим, що більшість бюджетних установ, які використовують природний газ для опалення та гарячої води, на сьогодні не уклали договору на постачання природного газу.

"Зараз ми бачимо, що лише чверть бюджетних користувачів природного газу провели всі необхідні дії, тому ситуація, яка склалася, може призвести до того, що ми не ввійдемо в опалювальний сезон своєчасно і на належному рівні, і це своєю чергою може серйозно позначитись на здоров'ї, житті жителів області", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

У Львівській ОДА зазначили, що через це, згідно з рішенням комісії, ситуацію, що склалася у зв'язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров'ю населення області та завдала значних матеріальних збитків, визнали надзвичайною ситуацією техногенного характеру регіонального рівня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА