10:48 29.10.2021

Влада Грузії мотивувала відмову в переведенні Саакашвілі до міськлікарні бажанням не допустити громадянського протистояння

1 хв читати
Влада Грузії мотивувала відмову в переведенні Саакашвілі до міськлікарні бажанням не допустити громадянського протистояння

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявляє, що колишнього президента Міхеіла Саакашвілі у разі потреби буде переведено до тюремної лікарні.

"Переведення Саакашвілі до міської клініки виключено через недопущення громадянського протистояння", - сказав Гарібашвілі в ефірі телекомпанії "Імеді".

За його твердженням, Саакашвілі розраховує, що у разі госпіталізації до міської клініки його звідти силою визволять прихильники. "Ми не підемо на такий ризик із переведенням Саакашвілі до міської клініки і не поставимо під загрозу його ж прихильників", - сказав Гарібашвілі.

Він категорично виключив дострокове звільнення чи передання Саакашвілі Україні, громадянином якої є колишній президент Грузії.

Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його було затримано у Тбілісі. Нині Саакашвілі перебуває у в'язниці в місті Руставі.

У Грузії Саакашвілі є фігурантом декількох кримінальних справ. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу сфальшованими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

Закордонні дипустанови сприятимуть поверненню військовозобов'язаних в Україну

18 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА