14:50 03.11.2021

Резніков не має наміру брати участь у подальшій роботі ТКГ

2 хв читати
Резніков не має наміру брати участь у подальшій роботі ТКГ

Перший заступник глави Української делегації у Тристоронній контактній групі з питань Донбасу і чинний віце-прем'єр - міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що, ймовірно, не продовжуватиме роботу в ТКГ.

"У Тристоронній контактній групі я гадаю, що, ймовірно, вже не братиму участі як член делегації. Є глава делегації - Леонід Кравчук і заступник глави делегації Олександр Мережко. Вони продовжуватимуть. Однак принципове рішення щодо формування оновленого складу делегації приймає президент", - заявив Резніков, відповідаючи на запитання народного депутата на пленарному засіданні у середу.

Раніше про те, що Резніков може залишити ТКГ, розповів у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" речник Української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Він також повідомив, що заміщатиме Резнікова поки що заступник глави делегації Олександр Мережко.

Резніков обіймає посаду першого заступника глави Української делегації у ТКГ з 5 травня 2020 року. З червня 2021 року заміщає главу Української делегації Леоніда Кравчука, який проходить реабілітацію після перенесеної на серці операції.

Як повідомлялося, 1 листопада Резніков подав заяву про відставку з посади віце-прем'єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

3 листопада Верховна Рада підтримала його відставку. За відповідне рішення проголосували 329 народних депутатів на пленарному засіданні у середу.

Резніков є можливим кандидатом на призначення на посаду міністра оборони України, а на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розглядається кандидатура нардепа від "Слуги народу" Ірини Верещук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА