13:32 11.11.2021

Представниця України у ТКГ заявила про спрощення правил перетину лінії розмежування з ОРЛО

1 хв читати
Представниця України у ТКГ заявила про спрощення правил перетину лінії розмежування з ОРЛО

У четвер, 11 листопада, почали діяти нові правила перетину лінії розмежування між підконтрольною Україні територією Луганської області та окремими районами Луганщини, контрольованими російськими найманцями, повідомила представниця української делегації у ТКГ з Донбасу Вікторія Страхова.

"Як анонсували вчора, спрощено правила перетину з ОРЛО. Сьогодні до 12:00 із тимчасово окупованої території України перетнула лінію 731 особа, у той бік – 243. Загалом 974. Для порівняння за вчора за весь день із ТОТУ – 65, туди – 199. Розумію, для моїх київських друзів ці цифри мало про що говорять, але думаю (говорять – ІФ) багато про що для луганчан – це означає, із 731 громадянином України є соціальний зв'язок, це означає, що 731 громадянин зміг скористатися українськими держсервісами", - написала Страхова у Facebook в четвер.

Як повідомлялося, у середу представники тимчасово окупованих Росією окремих районів Луганської області в рамках засідання Тристоронньої контактної групи оголосили про готовність до відкриття контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" 11 листопада, який був фактично закритий на в'їзд та виїзд з боку ОРЛО з 10 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА