01:32 31.08.2011

Львів у вересні отримає 180 млн грн на дороги - Колесніков

1 хв читати
Львів у вересні отримає 180 млн грн на дороги - Колесніков

Уряд України виділить Львову у вересні 180 млн грн на дороги, повідомив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

"Ми виділимо 180 млн грн у вересні із 250 млн грн заборгованості (перед Львовом - ІФ), а 70 млн грн ми ще знайдемо", - сказав Б.Колесніков на брифінгу у Львові у вівторок.

Водночас віце-прем'єр наголосив, що це була ініціатива мера Львова Андрія Садового - авансовим методом розпочинати роботи щодо доріг, тому не можна говорити, що 250 млн грн є боргом із боку держави.

"Наголошую, що Андрій Іванович (Садовий - ІФ) узяв на себе сміливість і почав будувати дороги авансовим методом. Але ми не дамо скривдити мера Львова - він же не на дачу дороги будував, правильно?", - сказав Б.Колесніков.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", віце-прем'єр оглянув будівельний майданчик стадіону. Він зазначив, що сьогодні уперше нарада з питань будівництва стадіону відбулася на території цієї майбутньої спортивної арени.

Б.Колесніков зазначив, що графік робіт досить жорсткий, але вже є чіткий план, як ці роботи буде завершено і як стадіон буде відкрито 29 жовтня цього року.

Віце-прем'єр наголосив, що це буде один із найсучасніших стадіонів у Європі, Львову не буде соромно прийняти у себе будь-яку команду - чи то "Манчестер Юнайтед", чи то "Барселону".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА