14:26 16.11.2021

У Києві презентували Навчальний центр публічних службовців Єханурова

1 хв читати

Презентація Навчального центру публічних службовців Юрія Єханурова відбулася у Києві у вівторок, навчання у Центрі розпочнеться з 15 лютого 2022 року.

"Успішними ви зможете бути тоді, коли отримаєте належну освіту. Так з'явилася ідея створення Навчального центру публічних службовців, якому я дав своє ім'я. З моїми друзями та колегами ми наразі формуємо цей напрям", - сказав колишній прем'єр-міністр України (2005-2006 рр.) Юрій Єхануров на прес-конференції у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За його словами, при Навчальному центрі також працюватиме консультаційний центр, який відповідатиме на практичні запитання територіальних громад, зокрема із правової сфери.

Організацією Навчального центру займатиметься громадська організація "Ключові особи". Її виконавчий директор Ольга Шаверіна заявила, що передбачається декілька форматів навчання, зокрема короткострокові курси з модульної системи протягом року, а також надалі планується відкриття вищого навчального закладу.

За словами Шаверіної, в Навчальному центрі будуть п'ять кафедр: "Публічного управління та адміністрування", "Управління публічних фінансів", "Управління проектами", "Кібербезпеки та диджиталізації", "Публічної власності", а також буде "Вільна кафедра", на якій буде навчання за темами, які не увійшли до попередніх кафедр.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА