07:46 27.11.2021

Мешканка Слов'янська зберігала та збувала контрафактні цигарки на загальну суму майже 2 млн грн

1 хв читати
Мешканка Слов'янська зберігала та збувала контрафактні цигарки на загальну суму майже 2 млн грн

Жінка з м. Слов'янськ зберігала у власному будинку контрафактні тютюнові вироби відомих марок на загальну суму майже 2 млн грн, і надалі збувала сигарети сумнівної якості на території Донецької області зі свого автомобіля, повідомили у прес-службі Донецької обласної прокуратури в п'ятницю.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 48-річна мешканка м. Слов'янська зберігала у власному домоволодінні контрафактні тютюнові вироби відомих марок. Надалі правопорушниця збувала сигарети сумнівної якості на території Донецької області з власного автомобіля", - зазначено у повідомленні.

Під час обшуків було виявлено та вилучено понад 40 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів без марок акцизного податку України. За попередніми даними, вартість вилучених підакцизних товарів становить близько 2 млн. грн.

Під керівництвом Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування за кримінальним провадженням за фактом незаконного придбання з метою збуту, транспортування та зберігання з цією метою, а також збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч.1 ст.204 КК України).

У прокуратурі зазначили, що вирішується питання щодо призначення судових експертиз.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА